Pletykák futottak be az idei iPhone mobilokkal kapcsolatban

Gőzerővel folyik a fejlesztés a 2018-as iPhone készülékeéet illetően, ugyan az információ nem hivatalos, de úgy tűnik az Apple ezúttal is több telefonon dolgozik.


A Digitimes Research vezető elemzője Luke Lin elmondása alapján, az Apple-nek jelenleg négy új generációs iPhone projektje van, de ebből csak három fog megjelenni. Ezek 5,7-5,8 és 6,0-6,1 hüvelykes LCD kijelzővel rendelkező modellek, de van 6,0-6,1 és 6,4-6,5 hüvelykes OLED panellel szerelt készülék is. Lin azt állítja, hogy a kisebbik OLED megjelenítős variáns lesz az, ami feltehetően nem fog piacra kerülni.

Tehát annak ellenére, hogy az Apple kezdetben két OLED iPhone-t szeretett volna, most úgy tűnik, hogy ebben az évben kettő LCD és egy OLED kerül majd forgalomba. Érdemes megemlíteni azt is, hogy mind a négy prototípus vezeték nélküli töltéssel és 3D érzékelő funkcióval is rendelkezik. A forrás szerint, ezeken kívül még egy iPhone munkálatai is folynak, de az már a célegyenesben van. Májusban vagy júniusban fog debütálni, amiből arra lehet következtetni, hogy talán az SE következő generációjáról lehet szó.