Egytónusú iOS! Jogos az androidos féltékenység?

Olvasási idő kb 1-2 perc.

iOS és minden OS újítás

és Apple Intelligence!

Sokan úgy érezhetik, hogy az Android ihlette főleg a tegnap bemutatott frissítések zömét.

Kivesézzük

Az egyik például az, hogy az egytonusú háttér alapján az összes ikont beállíthatjuk első körben ugyanarra a színre de ha szeretnénk akkor bármilyen más színt is beállíthatunk, csak a képzelet szab határt. (a jó ízlést most nem vesszük ide, mert az emberfüggő, a szabad akarat itt szent)

Sokan szerint az új szabad ikon elrendezés és a gyönyörűen megcsinált bármilyen színűre állítható háttér és ikonok már most jobban teljesítenek, mint a Google Material You.

A Google Material You

Az Androidos verzió évek óta megjelent és nem ez az egyetlen olyan fejlesztés, amit az Apple csak később vezetett be és hasonlít az eredetire. Ennek ellenére már a bemutató közben úgy néz ki, mintha máris jobb lenne, mint az “eredeti”, úgy, hogy oda vissza másolják egymást kimondva kimondatlanul. Azt mindenki döntse el maga, hogy ezt ki csinálja jobban.

A másik, ami miatt már nem kell aggódni az az, hogy milyen szín alapján rendezzük az ikonokat ( biztos mindenki ismer legalább egy ilyen embert). Ezentúl csak bekell állítani az ikonokat vagy bedobáljuk, ahogy letöltődnek, mert van aki a gyári nem használt appokat is ott hagyja ahol megjelentek a kijelzőn, beállítja bármilyenre és kész.

De akár az alábbi képen látható módon is rendezhetjük az ikonokat színezéssel vagy anélkül:

Bárhogy IS elrendezhető ikonok.

Az első visszajelzések alapján sokakat az zavar, hogy a Google a Material You-val nem adott akkora szabadságot a felhasználóknak, mint most az Apple teszi, és hiába a 7 éves szoftvertámogatás ha maga a szoftver nem tetszik a felhasználóknak, lehet hogy váltani fognak egy olyan rendszerre, amit sokkal inkább a magukénak éreznek.

Itt lehet mazsolázni a fejlesztésekből és újításokból!

Sok iOS felhasználó szerette volna ugyanazt vagy hasonló testre szabható felhasználói élményt, mint az Android, tessék itt van korlátlan személyre szabhatóság!

Az iOS 18 A.I. támogatásról itt írtunk! nem tökéletes de azért sokat haladtak a tegnapi bemutató alapján.

 

MEGOSZTÁS