Render képeken az új Xiaomi Buds 4 Lite

xiaomi

A Xiaomi egyik legolcsóbb vezeték nélküli fülhallgató sorozata hamarosan egy új tagot kap, amit már render képeken is megtekinthetünk. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig róla.

A Xiaomi rengeteg készüléket forgalmaz egyszerre a vezeték nélküli fülhallgatók piacán, ezzel próbálnak lefedni minden ár sávot.

Itthon is ez a helyzet, a legolcsóbb fülhallgató durván 10.000 Ft-ba kerül, míg a legdrágább 50.000 Ft környékén vásárolható meg. Előbbi a Xiaomi Buds 3 Lite, ami szilikonos kialakítást kapott meg és ki kell emelni, hogy nincs szára.

A napokban a Xiaomi Buds 4 Lite, az előbb említett Xiaomi Buds 3 Lite utódja lesz, amit render képeken is meg lehet már tekinteni. Ezek alapján itt meg fog változni a kialakítás, ami nagyon hasonlítani fog az Apple AirPods 3 vezeték nélküli fülhallgatóra. Persze az sem kizárt, hogy ugyan ezen a néven érkezik még egy olyan dizájnú termék, mint az előd modell, ugyanis a Xiaomi Redmi Buds 3 is kétféle kivitelben érhető el.

Mivel eltűnnek a szilikon harangok a termékről, a passzív zajszűrés is megszűnik, így lehetséges, hogy már aktív zajszűréssel fog majd rendelkezni a termék. Sajnos a specifikációk egyelőre még nem ismertek, így csak találgatni tudunk, de amint több információhoz jutunk, megosztjuk majd veletek.


Forrás