Rengeteg információ érkezett az iPhone 15 Ultra modellről

Forrás:gizmochina

Az amerikai vállalat nemrég mutatta be az iPhone 14 sorozat, de a szivárgások már a következő generációs okostelefonjaikról szólnak, többek között az iPhone 15 Ultra modellről.

Az Apple szeptember 7-én dobta piacra az iPhone 14 sorozat, amik közül az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max készülék kapott csak valós újításokat. Ilyen az új kamerasziget, az új processzor és a 48 MP-es kamera lencse. Mindezekért nagyon magas árat kell fizetni, legalább is itt Magyarországon.

Igaz, hogy alig lehet beszerezni az újdonságokat, a szivárgások már az iPhone 15-ös sorozatról szólnak, leginkább az iPhone 15 Ultráról. A legerősebb modellt jobban kiemelné a cég a kínálatból, ezért venné át az elnevezést. Mindezek mellett a Pro és az Ultra modell megkaphatja majd az új Apple A17 chippet, emellett magasabb akkumulátor üzemidővel is rendelkezhet.

Kamerás fronton is élvezhet néhány újítást, ugyanis az eddigi pletykák szerint egy 5X optikai zoom-al rendelkező periszkópos kamerát is megkaphat a termék. Emellett ez lehet az első Apple okostelefon,ami 8K-ban tud majd videózni.

Az már szinte biztos, hogy a következő évben az összes modell USB Type-C porttal fog rendelkezni, hiszen a következő évben Európában csak ilyen csatlakozóval lehet majd piacra dobni készülékeket. A forrás úgy saccolja, hogy jóval magasabb lehet majd a termék nyitóára is.


Forrás