Több csúcsmobil is érkezik szeptember első felében

Bár még az Apple hivatalosan nem erősítette meg, de egyre nagyobb rá az esély, hogy az iPhone 13 modellek szeptember 14-én debütálnak. Előtte egy nappal a Google is bemutathat két felsőkategóriás készüléket, és új Samsung mobilra is lehet számítani a következő hónapban.

crypto50

A Google augusztus elején már megerősítette a Pixel 6 mobilok érkezését és szinte mindent megtudtunk akkor a két készülékről. Az elérhetőséggel kapcsolatban viszont nem jött információ a keresőóriástól, első körben felmerült, hogy augusztus végén mutatkozik be Pixel 6 és Pixel 6 Pro, de úgy tűnik ez a dátum téves volt. Most a Gizmochina szerint szeptember 13-án várható a bemutató, pont egy nappal az Apple eseménye előtt. A teljesen egyedi, megújult dizájn mellett saját chipkészlettel érkeznek a Google újdonságai.

pixel6

A Pixel 6 esetében 6,6 hüvelykes Full HD+ felbontású képernyőre lehet számítani, a panel 90 Hz-es képfrissítési frekvenciát kínál. Ezzel szemben a Pro variáns 6,7 hüvelykes kijelzővel érkezik, már QHD+ felbontással és 120 Hz-es képfrissítéssel. A két készülék hátlapi moduljait, egy vízszintesen elhelyezett, széltől szélig érő, magasan kiemelkedő kameraszigetbe pakolták a cég dizájnerei. A Pixel 6 két darab hátlapi kamerával jön, a nagytesó viszont már három szenzorral büszkélkedhet.

Az új iPhone-ok bemutatójának dátumát még nem erősítette meg az Apple, de egyre több forrástól hallani, hogy szeptember 13-án lehet az Apple Keynote-ja. Nagyon úgy tűnik, hogy a cupertinóiak idén is négy készüléket mutatnak be, ezek az iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro és iPhone 13 Pro Max lehetnek. A négy mobillal kapcsolatban eddig meglepően kevés információ szivárgott ki, de már több cikket is írtunk róluk korábban.

s21fe

A Google-t és az Apple megelőzve, szeptember 7-én a Samsung is piacra dobhat egy új mobilt, ami állítólag a régóta várt Galaxy S21 FE lesz. A készülékről az elmúlt időszakban egy rakat infó érkezett, a dizájn mellett a specifikációk nagy része is kiszivárgott.