Több okoseszközt is remek áron kínálnak a Hekka.com-on

Ha nem táblagépet vagy telefont szeretnél karácsonyra, akkor is érdemes szétnézni a hekka.com-on, mert rengeteg otthoni okoseszköz van a webáruház kínálatában. Ezek közül hoztunk most néhány olyan modellt, amiket elég baráti áron lehet majd kuponnal beszerezni. 

A robotporszívók az ünnepek közeledtével mindig a sláger termékek közé tartoznak. Akárcsak a többi ilyen eszközt a IMILAB V1 Robot Vacuum Cleaner-t is egy mobilalkalmazáson keresztül tudjuk vezérleni. Az első beállítást követően már teljesen automatikusan végzi a munkát a kis masina, így a porszívózásra szánt időt pihenéssel is lehet tölteni.

A IMILAB V1 Robot Vacuum Cleaner eredeti ára több mint 200 ezer forint, de az imilab kuponnal most 246 euróért (kb. 100.000 Ft-ért) tudod megvásárolni a hónap végéig vagy a készlet erejéig EU-s raktárból.

IMILAB V1 Robot Vacuum Cleaner vásárlás

Párásító manapság egyik háztartásból sem hiányozhat, főleg ha van kisgyermek vagy szárítógép. A Xiaomi Mijia Anti-bacterial Air Humidifier 2 összesen 4,5 liter vizet képes a  beépített tartályába tárolni, ez a mennyiség akár 32 óra párásításra is elég, óránként 350 ml párát tud a levegőbe bocsátani az eszköz. A ködkifolyó 360°-ban elforgatható, így a pára iránya a párásító elforgatása nélkül is.

A 32 decibeles hang kimondottan halk, nyugodtan lehet aludni is mellette. Ami még egy külön jó pont, hogy a ultraibolya sugarak bocsát ki párásítás közben a gép, így a baktériumok 99,9 százalékát elpusztítja. A Xiaomi Mijia Anti-bacterial Air Humidifier 2-ért 60 eurót (24.500 Ft-ot) kell fizetni, amennyiben vásárláskor használod a HekkaSD kupont.

Xiaomi Mijia Anti-bacterial Air Humidifier 2 vásárlás

A Proscenic A8SE Air Purifier légtiszító is egy igencsak hasznos eszköz, főleg most a téli időszakban. A levegőt tisztán tartja és nem kell olyan sűrűn szellőztetni, ezáltal a lakás sem hűl le olyan gyorsan. A Proscenic A8SE-t is telefonos applikáción keresztül lehet vezérelni, egy 50 négyzetméteres szobát gond nélkül kiszolgál az eszköz.

A sleep módot bekapcsolva pedig alig van hangja. A HekkaSD kuponkódot használva most 45 eurót kell fizetni, a Proscenic A8SE Air Purifier-ért, ami nagyjából 18.600 Ft.

Proscenic A8SE Air Purifier vásárlás

Wanbo X1 Pro Smart Projector egy remek eszköz az otthoni mozizáshoz. Akár 120 hüvelykes vetítővászonnal is megbírózik, fizikai felbontása 1280 x 720 pixel, de támogatja a 1080P-es dekódolást. A gyári lesírás szerint 20 ezer óra a projektor lámpájának élettartama.

Mivel okoseszközről van szó, adott a Bluetooth és a WiFi támogatás, gyárilag Andorid 9 rendszert futtat az eszköz, 1 GB belső memóriával és 8 GB tárhelyen rendelkezik. A specifikációkról bővebben ezen az oldalon olvashatsz. A WanboX1 kuponkódot használva most 112 eurónak megfelelő összegért (kb. 46.000 Ft) tudod megvenni a Wanbo X1 Pro Smart Projector-t, EU-s raktárból.

Wanbo X1 Pro Smart Projector vásárlás