Top 4 pókerváltozat új online kaszinójátékosok számára

Meg fog lepődni, hogy milyen sok pókerváltozat áll rendelkezésre az online játékhoz. Bár a Texas Hold’em a legnépszerűbb lehetőség, rengeteg más változatot is játszhatsz.

crypto50

Ha még csak most kezded el a pókerjátékokat az online casinó, csodálatos változatokat találsz, amelyekkel elszórakoztathatod magad, és egyúttal egy szép összeget is tehetsz a pénztárcádba. Ebben a bejegyzésben négy olyan pókerváltozatot osztunk meg veled, amelyeket már most online játszhatsz.

Texas Hold’em

A Texas Hold’em jelenleg a legnépszerűbb pókerváltozat, és a különböző kaszinóoldalakon is elérhető. A No-Limit Texas Hold’em a Texas Hold’em egyik változata, amely a század eleje óta népszerű. A legtöbbet játszott pókerjátéknak számít, sok pókerprofi nagyot keres vele.

A játék a WSOP Main Event és más pókerversenyek során világszerte játszott egyik legnépszerűbb játék. A játék megtanulása meglehetősen egyszerű, és gyorsan fejlesztheted a képességeidet. Népszerűségének köszönhetően; szinte minden kaszinóhelyen megtalálható.

Omaha Hi

Ez egy másik népszerű pókerjáték, és pot-limites kaszinójátékként játsszák. A játékot a Texas Hold’emhez hasonlóan játsszák, de kettő helyett négy zárt lapot használnak. Ezenkívül a tét nagysága és az emelések a pot méreténél vannak korlátozva; vagyis ha a Pot-Limit Omaha változatot játsszák.

Könnyen megtanulható, és az online elérhető rengeteg forrásnak köszönhetően idővel elsajátíthatod. Érdemes megemlíteni, hogy az Omaha Hi-ban nagyon magas a variancia, mivel a leosztások közötti egyenlőségek sokkal szorosabban futnak, mint a Texas Hold’emben.

Omaha Hi-Lo

Az Omaha 8 or Better néven is ismert Omaha Hi-Lo egy olyan változat, amely hasonlít az Omaha Hi-re. Az Omaha Hi-Lo-ban azonban a pot a showdownnál egyenlően oszlik meg a legalacsonyabb és a legmagasabb értékű 5 lapos pókerkéz között. A játékban különböző tartókártyák kombinációja is szerepel az alacsony és a magas kezek kialakításához.

Meg kell jegyezni, hogy bizonyos feltételeknek kell teljesülniük ahhoz, hogy a pot “alacsony” felét megkapják. Emellett a flössök és a sorok nem számítanak bele egy kézbe az Omaha Hi-Low-ban. Ez a játék meglehetősen technikai jellegű, és nem kezdőknek való.

7 lapos Stud

A 7-Card Stud egykor a legnépszerűbb pókerjáték volt a Texas Hold’em megjelenése előtt. Az előzőekben említett pókerjátékokkal ellentétben a 7-card studban nem használnak kártyákat a legjobb kéz kialakításához. Ehelyett minden játékos egyéni lapot kap.

A leosztásban lévő kártyák egy része képpel lefelé és a játékosoktól távol van, míg mások képpel felfelé vannak, hogy a többi játékos láthassa őket. Bár nem olyan nehéz, mint az Omaha Hi-Lo, ez a játék is egy kicsit technikai jellegű, és a játék előtt meg kell értenie, hogyan működik.

Következtetés

Ez a négy legjobb pókerjáték, amelyet az online kaszinókban találhatsz. Természetesen több pókerváltozat is elérhető a kaszinóoldalakon. Bármelyik variációt is kedveli, biztosan megtalálja online.