Új dizájnt kaphat az iPhone 15 széria

Az amerikai vállalat a következő évben piacra dobhatja az iPhone 15 szériát, ami nagy változáson mehet majd keresztül. Mutatjuk, hogy miért is mondjuk ezt.

Az idei évben az iPhone 14 széria nem igazán hozott nagy változást, csupán az volt a fő termékújítás, hogy eltűnt a Pro modellekről a notch, valamint a hátlapi főkamera mérete 48 MP-esre növekedett.

Ennek ellenére jelentősen növekedtek a készülékek árai, ami a jelenlegi időszakban sok embert kényszeríthet arra, hogy az előző generációs iPhone okostelefonok között nézelődjön vagy netán más márkát keressen.

A következő évi generációs készülékeknél viszont elég nagy változások jöhetnek, mind ezt úgy is ki lehet jelenteni, hogy elég keveset tudunk még az új készülékekről. Egyrészt lehetséges, hogy az új modellek USB Type-C csatlakozóval érkezhetnek, hiszen az Európai Bizottság törvénybe iktatta, hogy a 2024-es évtől csak ilyen csatlakozóval felszerelt okostelefonok kerülhetnek forgalomba.

Másrészt a napokban megjelent egy szivárgás, ami azt mondja, hogy a cég az iPhone 15 szériában a készülékek keretét lecserélheti titániumra, így még ellenállóbb lehet, valamint a hátoldalon az élek le lesznek kerekítve, a forrás szerint hasonlóképpen, mint ahogy az iPhone 5C modelleknél volt, hiszen a kijelző marad lapos.


Forrás