Új frissítéseket kapott az Android Auto

A Google néhány napja egy új frissítést tett közzé a felhasználók számára, ami újdonságokat hoz el az Android Auto alkalmazásba. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

crypto50

A mai világban szinte már nem is gyártanak olyan autót, amiben ne lenne valami kijelző egy okos rendszerrel. Többnyire Androidos rendszeren alapuló eszközöket használnak, hiszen az okostelefon felhasználók nagyobb része androidos. Persze az iOS felhasználók is tudják használni ezeket, csupán egy harmadik féltől származó alkalmazásra van szükségük.

Az Android Auto szinte már elengedhetetlen funkció az okostelefonokból, amit a frissítések tesznek egyre jobbá. Néhány napja a Google kiadott egy újabb frissítést az alkalmazásra, amiben megújította a felületet.

A legnagyobb változás az, hogy jobban alkalmazkodik az alkalmazás a kocsikban található kijelzőkhöz. Van alapméretezett osztott kijelző, így könnyeben kezelhetőek a különböző funkciók.

A cég azon is dolgozik, hogy még több videó megjelenítésre legyen képes az Android Auto, így a kocsik kijelzőjén akár videótartalmakat is lehet majd nézni.

A Google asszisztens is tovább fejlődött, ami segít a pontos útvonal tervezésekben és gyorsan reagál az eseményekre. Azok az autók, amik rendelkeznek beépített Android Automotive operációs rendszerrel, azok böngészni is tudnak, vagy éppen YouTube videókat nézni.


Forrás