Új színben érkezhet az idei iPhone

iphone

Már megszokhattuk, az almás cégtől, hogy többféle színben dobják piacra készülékeiket. Olykor elég kirívó színekkel. Most újabb szín jöhet.

INLOCK

Az iPhone XR megjelenése óta, a Cupertino-i cég egy olyan marketingstratégiával rukkolt elő, hogy az alap modelleket legalább öt féle színváltozatban forgalmazza, hogy mindenki találjon számára megfelelő dizájnt, vagy éppen ez miatt az újítás miatt válasza a cég termékeit. Ez a döntés eddig sikeresnek bizonyult, hiszen mind az említett modell, mind az iPhone 11 nagy sikereket ért el már az okostelefon piacon.

Ezt az úgymond szokást a szivárgások alapján, idén is követni fogja a cég. Ebben az évben az új szín a narancssárga lehet, ami a render képek alapján szerintünk még jól is mutat. Minden bizonnyal a Pro verzióknál nem szerepel majd ez a szín, de a sima modellnél annál inkább.

iphone 13

A mini készülékről is érkezett egy pár kép, ami kékben és pirosban, szinte biztosan meg fog jelenni. Ha a dizájn megnézzük, mindkét készüléktípus esetében minimális az eltérés a 12-es szériához képest. Csupán a kameraelrendezés és a notch nagysága változik.

A Pro modellek lehetséges, hogy bronz vagy arany változatban érkeznek a narancsszín helyett. A készülék pontos megjelenéséről egyelőre nincs hír, se az árazásáról. Viszont biztosak lehetünk, hogy mélyen a zsebünkbe kell majd nyúlni.

Forrás