Új, szupergyors autós töltővel készül a Samsung

samusng

A dél-koreai vállalat a kiegészítők terén is erős. Hamarosan egy új, szivargyújtós töltőt mutathatnak majd be, ami szupergyorsan töltheti fel a készülékeket. Mutatjuk, hogy mit kell róla tudni.

crypto50

A Samsung mindig is odafigyelt a vásárlóira, minden téren. Több márka beleesik abba a hibába, hogy nem kínál a készülékei mellé gyári kiegészítőket, amik tökéletesen működnek a készülékekkel, de a Samsung mindenre kínál megoldást. Ha a töltésre fókuszálunk, akkor számos lehetőség áll fenn számunkra.

Természetesen van a hagyományos megoldás, amikor egy sima hálózati töltővel töltjük fel a készülékeinket. Itt többféle gyorsaságú töltő áll rendelkezésre, telefontól függően. Vannak a vezeték nélküli töltők a Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Note és Samsung Galaxy Z széria számára, amik felettébb megkönnyítik a töltést és emellett nem amortizálódik a töltőcsatlakozó.

samsung

Végül pedig vannak a szivargyújtós autós töltők, amik szintén különböző töltési sebességgel érhetőek el. Van olyan megoldás is a legtöbb készülékhez, aminek segítségével ugyanolyan gyorsan tudjuk feltölteni a készülékeinket, mint ha hálózatról töltenénk. Jelenleg a Samsungnak kétféle szivargyújtós töltője érhető el Magyarországon a legtöbb üzletben. Egy 15W-os és egy 45W-os megoldás.

Egy új szivárgás szerint a Samsung most egy új termékkel készül, ami itthon is megjelenhet. Ez egy 25W-os és 15W-os töltésre képes szivargyújtós töltő, ami sokak számára hasznos lehet, emellett egy alternatíva a 45W helyett. A Samsung kínálatában a legtöbb telefon jelenleg 25W-al vagy 15W-al tölt, így az egész család számára megfelelő választás lehet. A készülék az EP-L4020 modellnevet kapta meg, amit valószínűleg a Samsung Galaxy S22 sorozattal fognak bemutatni.


Forrás