Újra tarolhat a Samsung Electronics a piacon

samsung

A dél-koreai vállalat a legújabb előrejelzések szerint tovább növekedhet a második negyedévben is a piacon. Mutatjuk, hogy mik derültek ki a jelentésekből.

A Samsung egy hatalmas vállalat, ami rengetek terméket gyárt. Sokan az okostelefonjairól és az otthon háztartási eszközeiről vagy épp a televízióról ismerik a vállalatot, de azt kevesen tudják, hogy mennyire nagy szerepet tölt be a legtöbb piacon.

Ha valaki kiválaszt egy okostelefont a piacon, ami jelenleg is kapható és megvizsgálja, hogy milyen gyártóktól kerültek beszállításra a tartozékok meglepődhet minden terméknél, ugyanis szinte minden telefonban találhatunk Samsung alkatrészt, legyen az memória, kijelző vagy épp a processzor.

A folyamatos kereslet és a bővülő piacok hatására, a válságok ellenére a dél-koreai vállalat rendre dönti meg saját eladási rekordjait és könyvel el egyre nagyobb bevételt. A  napokban a cég közzétette a nem hivatalos eredményeket a Q2-es évre vonatkozóan, ami persze még nem zárult le. A jelenlegi állás szerint jobban teljesít a vállalat, mint a 2021-es Q2-es negyedévben, hiszen 22%-al többet érétkesített, az idei évben. Pontos eredményt egyelőre még nem tudni, de a cégvezetők bizakodóak lehetnek.


Forrás