Vége az iPhone SE szériának?

iphone

Az amerikai vállalat legolcsóbb készülékeinek gyártását a legújabb pletykák szerint akár meg is szüntetheti. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről a pletykáról.

Az Apple leginkább a prémium kategóriás termékeiről vált híressé, viszont akadt egy olcsóbb sorozat is, ami tudásban nem feltétlenül hozta azt a szintet, amit a termék megjelenésének évében elvárhatott az ember, viszont, ha valaki olcsó iPhone készüléket akart, akkor annak megfelelő választás lehetett.

Ilyen a jelenleg kapható iPhone SE 2022 is, viszont ezt már korántsem mondhatjuk olcsónak, ugyanis itthon jelenleg a 64 GB-os verzió 240.000 Ft-ba kerül, holott nem sok mindenben különbözik az előd modelltől, amit 160.000 Ft-os áron be lehetett szerezni.

iphone se

Ez meg is látszik az eladási számokon világszerte, ami nem túl kecsegető a szériának.

Az eddigi pletykák arra utaltak, hogy a 2024-es évben érkezhet majd meg az új kiadása a sorozatnak egy olyan megjelenéssel, ami az iPhone XR készülékre hasonlíthat leginkább.

A napokban egy neves szivárogtató viszont ezt most megcáfolta, ugyanis az Apple törölhette az alkatrész megrendeléseit, azon okból, hogy nem nagyon viszik a jelenleg kapható iPhone SE 2022 készüléket. Persze ezek még csak pletykák, így nem érdemes őket biztos információnak venni, de a felvetésben van reláció.


Forrás