Megérkezett a telefon ami pénzt keres a tulajdonosának

Nem vagy egyedül ha még nem hallottál a ZmBIZI mobilokról, de ezt érdemes tudni, hogy a vállalat már a második telefonját dobja piacra és még pénzt is tudunk keresni a készülékkel. 

crypto50

Előző mobiljából a ZmBIZI mindössze egyetlen darabot tudott értékesíteni, ezért most úgy gondolták ösztönözni fogják az embereket a vásárlásra. Méghozzá azzal, hogy a telefon minden hónapban pénzt fog keresni a gazdájának. Persze azért nem kell olyan nagy összegre gondolni, mindössze 10 dollár fogja ütni minden hónapban a markunkat, ami jelenlegi árfolyamon számolva körülbelül 3 ezer forint. Ezért cserébe csak annyit kér a gyártó, hogy a felhasználó népszerűsítse a mobilt. ezen kívül mással is maga mellé hódítaná a felhasználókat a ZmBIZI. Azok akik megveszik a cikkben is szereplő Z2 modellt egy évre szóló felhős tárhelyet és lopásra kiterjesztett garanciát is kapnak, valamint vírusírtó programokat is.

zmbizi-z2-1

A ZmBIZI Z2 egyébként egy 6,67 hüvelykes Full HD+ felbontású IPS LCD kijelzővel rendelkezik. A megjelenítő felső sávjában középre van pozícionálva a 32 megapixeles előlapi kamera. A hátlapra összesen négy kameramodul került, ezek közül az elsődleges felbontása 64 megapixel. Melyen kívül van még egy 16 megapixeles széles látó, egy 5 megapixeles makró és egy 0,3 megapixeles “fényérzékeny” kamera.

A motorháztető alatt MediaTek Helio P60 processzor gondoskodik a számítások elvégzéséről. Mellé még kapunk 8 GB RAM-ot és 128 GB tárhelyet, ami SD kártyával szükség esetén tovább tudunk bővíteni. Az akkumulátor kapacitása 4400 mAh, gyorstöltésről viszont nem érkezett semmi információ. A ZmBIZI Z2 ára jelenleg 296 dollár, ami átszámítva 92 ezer forintot jelent. Akinek megtetszett az ezen a linken tudja megrendelni.