50 MP-es tripla kamerával jöhet a Xiaomi 12

xiaomi

Záporoznak a pletykák a Xiaomi következő csúcskészülékéről, amit a jövő év elején mutathatnak be. Most kiderült, hogy milyen kamerákat kaphat meg.

crypto50

A Xiaomi a Mi 11-es sorozat idén év elején mutatta be és azóta is nagy népszerűségnek örvend, az eladási statisztikák szerint. A pletykák azt mondják, hogy a következő év elején érkezhet a sorozat legújabb tagja. Nagy valószínűség szerint azonban már a Mi szócska nélkül, aminek elhagyásáról itt olvashattok.

A Xiaomi 12 tovább fejlődhet kamerák terén az előd modellekhez képest. Megapixel felbontásban az ultraszéles látószögű és a telefotó lencse eddig elmaradt a főkamera felbontásától. Most viszont egy 50 MP-es trióval jöhet az új készülék, tehát a főkamera, az ultraszéles látószögű kamera és a telefotó lencse is egyaránt ekkora méretű lesz. Emellett az is kiderült, hogy utóbbi 5X optikai zoom-al lesz felszerelve.

xiaomi

Eddig szó volt arról, hogy a Samsung hamarosan megjelenő 200 MP-es szenzorát kaphatja meg a készülék, de valószínűleg az majd a Xiaomi 12 Ultra telefonban debütál.

Nem csak fotózás terén guríthat nagyot a Xiaomi 12, hanem hardveresen is. A készülék a legújabb Snapdragon 898 lapkát kaphatja meg, ami az egyik legerősebb chipset lehet a 2022-es évben. Emellett a kijelző minősége is tovább javulhat, még részletesebb betekintést nyújtva a felhasználónak.


Forrás