6 millió iPhone 14 Pro gyártása csúszott el eddig a zűrzavarok miatt

apple

Az amerikai vállalatra rá jár a rúd, ugyanis az egyik legnépszerűbb és jelenleg legjobb okostelefonjával gyártási gondok adódtak, így hatalmas lesz a termékekre a várakozási idő.

Az iPhone 14 sorozat megjelenése óta látszódik, hogy valami probléma van a készletezéssel az amerikai nagyvállalatnál, ugyanis az iPhone 14 Pro készülékek nagyon alacsony számban érhetőek el világszerte, ez a szám pedig nem, hogy csökkent volna az utóbbi időszakban, hanem nőt, ugyanis új problémák jelentek meg a gyártásnál.

Ilyen volt a COVID19 járvány megjelenése Kínában, aminek hatására csak korlátozott számban tudják gyártani a termékeket.

A kínai gyárban érdekes intézkedéseket vezettek be, ami szerint állítólag nem engedték haza a munkásokat, ezért ők fellázadtak, ami szintén nem segítette előre a gyártási folyamatokat.

Új beszámolók szerint, jelenleg durván 6 millió darab iPhone 14 Pro okostelefon gyártása nem valósult meg az utóbbi időben, így szinte biztosan folyamatos lesz az ellátási hiány világszerte, így valószínűleg a hazai piacon is. Azért van ilyen nagy hatással az adott gyár a készülék gyártására, mert ezeknek a termékeknek a legnagyobb részét ott gyártják.


Forrás