Megérkezett az Apple Airtag

Az Apple Airtagről már nagyon hosszú ideje érkeztek szivárogtatások az Apple felől. Végre megjelent és az ára sem vészes a konkurenciához képest.

Az Apple Airtag segít megtalálni elveszett eszközeinket, tárgyainkat. A készüléket az Apple Find my alkalmazáson lehet csatlakoztatni a telefonhoz, egyelőre az iPhone 11 és 12-es sorozathoz. A kis Airtag készülékünk utolsó ismert helyét mutatja meg a térképen, viszont, ha Bluetooth hatótávolságon belül van hangjelzést is kiad segítségként. A készülékben egy U1-es Apple chip található meg és az Ultra Wideband technológia segítségével lehet nyomon követni.

A készülék megkapta az IP67-es víz és porállósági tanúsítványt, így ellen áll az esőnek és a poros környezettől sem lesz baja. Az akkumulátora könnyen cserélhető, hiszen egy CR2032-es standard elem üzemelteti a készüléket. Egy elemmel nagyjából egy év a várható üzemidő. A technológia hasonló a Samsung SmartTag+-hoz képest. A készülék névtelenül és biztonságosan használja más Apple telefonok segítségével a pontos helyadatok megadását.

A készülék dizájnja személyre szabható. Különböző motívumokat vagy akár emojik közül is választhatunk. Emellett olyan tartozékot is választhatunk rá, mint a kulcstartó hurok. A képen látható egy pár dizájnterv.

Az AirTag Magyarországon április 30-tól kerülhet értékesítésre 12.990 Ft.os áron.

Forrás

MEGOSZTÁS
GSMring