A korábbitól nagyobb akkumulátorral érkezhet az új iPhone

iphone 13

Az iPhone 13 Pro Max a hírek szerint az eddigi szériákban használtnál sokkal nagyobb, mintegy 4352 mAh kapacitású akkuval érkezhet.

INLOCK

Az amerikai óriás évente számos új funkciókkal bővíti a megjelenő készülékeit, így nem csoda, hogy ez hasonlóképpen lesz az új, várhatóan szeptember végén megjelenő iPhone 13 széria esetén is. Ezek a termékek a hírek szerint már 120 Hz-es „Pro Motion” kijelzővel lesznek szerelve, ami magyarázatot adhat arra, hogy miért is van szükséges ekkora akkumulátor kapacitásra.

A megbízható szivárogtatásairól híres L0vetodream is erről számolt be Twitter bejegyzésében.

Várhatóan az alábbiak szerint fognak változni az új készülékek akkumulátor kapacitásai az előző szériával összehasonlítva:

  • iPhone 12 mini 2227 mAh – iPhone 13 mini 2406 mAh
  • iPhone 12/Pro – 2815 mAh  /  iPhone 13/Pro – 3095 mAh
  • iPhone 12 Pro Max 3687 mAh / iPhone 13 Pro Max – 4352 mAh

A valóságban ezek csaknem 8, 10 illetve 18%-os emelkedést jelentenek majd.

iphone

A tézisről, hogy nagyobb méretű akkumulátorokkal érkeznek az új termékek már régebb óta lehet olvasni. Első körben már akkor erre lehetett következtetni, amikor is kiszivárogtak az infók. Tehát nyilvánvaló, hogy vastagabb okos eszközökre számíthatnak a felhasználók mint a 12 esetében.

Szintén ide tartozó újdonság, hogy a FaceID  hardver komponenseinek „zsugorításával” illetve a SIM kártya alaplapra integrálásával is próbál helyet nyerni az Apple az akkumulátorok részére.

iphone 13 pro

Nem kell már sokat várni rá, hiszen a szeptemberi megjelenés látható közelségbe került. Kíváncsian várjuk, hogy milyenek lesznek a valóságban az új almás termékek.

 

Forrás:@ L0vetodream