Bluetooth fülesek áron alul a Hekka.com-on!

Akcióval indul az új év Hekka.com-on, három darab fülhallgatót és egy hordozható Bluetooth hangszórót lehet most kuponnal remek áron megvásárolni, a hónap végéig vagy a készlet erejéig.Ha nem szeretnél egy vagyont költeni Bluetooth fülesre, de mégis olyan eszközre van szükséged, ami azért jóval többet tud mint az alapmodellek az Anker Soundcore Liberty Air 2 Pro egy megfelelő választás lehet. Az eszköz kiváló minőségű alkatrészekből készült, Úgy tervezték, hogy csökkentse az interferenciát és a zavaró zajokat a mindennapi helyzetekben.

Választhatunk több üzemmód közül, attól függően, hogy éppen hol és milyen körülmények vagyunk. A fülesben lévő szenzorok azt érzékelik, hogy a fülhallgatót kivettük a fülünkből a zene automatikusan leáll, majd amikor visszatesszük a fülünkbe a zene folytatódik. Az Anker Soundcore Liberty Air 2 Pro-t most 93 dollárnak megfelelő összegért (34.900 Ft) tudod megvásárolni, ehhez használd a PAnkerLA kuponkódot.

Anker Soundcore Liberty Air 2 Pro vásárlás ezen a linken

Az Anker Soundcore Liberty 4 már valamivel komolyabb eszköz mint az előző modell. Széles frekvenciatartománnyal rendelkezik, továbbá 360°-os térbeli hangzást biztosít, így kiválóan alkalmas akár filmnézésre is. A beépített giroszkóp és a térbeli hangalgoritmus követi a fejmozgását, a rugalmas, kétrétegű szerkezet alkalmazkodik a hallójárat alakjához.

Az masina még fülbe épített pulzusérzékelőt is kapott, az alkalmazásnak köszönhetően akár egész nap követhetjük szívritmusunkat, ez a funkció edzés közben nem éppen hátrány. Használd a PASL4 kupont és vásárold meg az Anker Soundcore Liberty 4-et most 119 dollárnak megfelelő összegért (46.700 Ft) a készlet erejéig. 

Anker Soundcore Liberty 4 vásárlás ezen a linken

Az Anker kínálatában van hordozható Bluetooth hangszóró is, az Anker Soundcore Motion maximális teljesítménye 30W, ami mellé egész korrekt 12 órás üzemidő társul.

Az eszköz IP X7 védelemmel is rendelkezik, tehát a víztől sem kell óvni. Az Anker Soundcore Motion most 123 dollárnak megfelelő összegért (46.200 Ft) vásárolható meg a PASM kuponkóddal.

Anker Soundcore Motion vásárlás

Azoknak akik valamivel komolyabb fülesre vágynak az Anker Soundcore Space Q45 lehet a megfelelő választás. Ezzel az eszközzel akár 50 órán keresztül hallgathatjuk a zenét egy töltéssel, az a hatalmas hangszóróknak köszönhetően sokkal átütőbb élmény a zenehallgatás.

anker

A Space Q45 egy különleges három csatornás zajcsökkentő rendszerrel rendelkezik, ami akár 98 százalékkal képes csökkenteni a külső zajokat, így semmi nem zavarhatja meg a zenehallgatást. Az Anker Soundcore Space Q45 most 121 dollárnak megfelelő összegért (45.500 Ft) vásárolható meg az AnkerQ45 kuponkóddal a készlet erejéig. 

Mindhárom eszköz Kínából érkezik ingyenes szállítással és az árban már benne van az ÁFA is!