Az iPhone 11 Pro a Geekbench új királya

Sejthető volt, hogy nem kell sokat várni az első iPhone 11 tesztre, a Pro modell bukkant fel a Geekbench-nél, és hozta a tőle elvártakat, minden eddigi rekordot megdöntve az első helyre ugrott a benchmark applikáció képzeletbeli dobogóján.

REVO2

Az Apple kedden este mutatta be az új iPhone-okat, a Steve Jobs Theater-ben elhangzott, hogy az A13 Bionic simán lekörözi a konkurenciát. Aki eddig ebben kételkedett most már biztosan nem fog, a középső modell az iPhone 11 Pro ugyanis futott egy kört a Geekbench-nél. Persze referencia értékekről van szó, így nincs kőbe vésve a dolog. Ettől függetlenül akár az is megtörténhet, hogy egyes alkalmazásokat gyorsabban tölt be némelyik olyan Androidos telefon, ami kevesebb pontot szerzett Geekbench-ben. Az iPhone 11 Pro elég magasra tette a lécet, az egymagos teszt során 5472 pontot gyűjtött, a multi-core eredmény pedig 13.769 lett.

Csak személtetésképp érdemes megemlíteni, hogy telefonos vonalon eddig a Note 10 Plus volt az egyik csúcstartó, ami az egymagos teszten 4541 pontot zsebelt be, de a többmagos teszteknél a Snapdragon 855-tel szerelt Red Magic 3 bizonyult jobbnak, mivel a Nubia gamer mobilja 11.345 ponttal zárt. Ezekhez képest az iPhone 11 Pro eredménye jóval magasabb lett, valószínű jó néhány hónapig nem is tudják majd az Exynos és Qulacomm lapkák ezt az eredményt felülmúlni. A tesztből egyébként az is kiderült, hogy az iPhone 11 Pro 4 GB belső memóriával rendelkezik, ezt a Geekbench nem veszi figyelembe, mivel csak a CPU-t méri.

1 hozzászólás

Comments are closed.