3000 forintot és ingyen bankkártyát kapsz ha most regisztrálsz a Revolut-ra

Az elmúlt időszakban valószínűleg te is sokat hallottál már a Revolut-ról. Ha még nem használod érdemes kipróbálni, mert sokkal átláthatóbbá válik, hogy mikor, mire és mennyit költöttél. Rengeteg opció testre szabható az alkalmazáson keresztül a kártyához, és az egész teljesen biztonságos. Az internetes fizetéshez használt virtuális kártyád adatai minden tranzakció után változnak, így külföldi oldalakon is nyugodtan vásárolhatsz vele. Én már másfél hónapja használom Apple Pay-el, és teljesen elégedett vagyok, a bakkártyámmal nem is találkoztam hetek óta.


A standard Revolut kártyát nagyjából egy perc alatt megigényelheted a Revolut alkalmazáson keresztül. Nem bonyolult a dolog, az alkalmazás teljesen magyar, de ha valaki elakadna, itt egy kis segítség. Előtte érdemes tudnod, hogy a kártya kiszállítása teljesen ingyenes, egy dombornyomott MasterCard kártyáról van szó, ami világszerte mindenhol használható. Támogatja az érintéses fizetést, hozzá tudod adni az Apple Pay-hez, és éves díjjal, valamint havi levonásokkal sem kell számolnod.

A kártya önmagában semmi, az applikáció a lényeg, ami letölthető az App Store-ból és a Google Play-ből is. Itt gyakorlatilag mindent testre lehet szabni, extra biztonsági funkciókat is beállíthatunk, amikkel gyakorlatilag nullára csökkenthető annak az esélye, hogy valaki visszaél a kártyánkkal. Mindenféle extra költség nélkül szabadon, egy gombnyomásra inaktiválhatod, vagy aktiválhatod a kártyát. Helyfüggő biztonsági funkciót kapcsolhatsz be, kikapcsolhatod a mágnescsík vagy a paypass funkciót, de letilthatod a bankautomatából történő készpénzfelvételt vagy a kártyás vásárlást is. Minden kártyához havi limiteket állíthatunk be, és külön felületen felügyelhetjük, hogy mikor, hol, mennyit költöttünk.

Megtakarítási program is van, aminél mi határozzuk meg, hogy a tranzakciók után mennyit tegyen félre az app, egy erre létrehozott külön zsebben. Néhány perc alatt tudunk készülékbiztosítást kötni telefonunkra, vagy akár saját magunkra, poggyászunkra külföldi utazás esetén. Ami talán az egyik legnagyobb előny, hogy költőpénzünk innentől már egy másik kártyán van, ez főleg azoknak válik majd hasznára, akik szinte minden nap rendelnek valamit külföldről. Itt is lehetőség van vita rendezésre, ha úgy érzed átvertek, jelented a Revolutnak és visszakaphatod a pénzed.

Amit érdemes tudni a Revolut-ról röviden:

  • Nincs éves kártyadíj, és a virtuális kártya is teljesen ingyenes
  • Az első kártyád kiszállítása Magyarországra ingyenes, ha meghívóval regisztrálsz
  • A kártya feltöltése átutalással, betéti kártyával és hitelkártyával ingyenes
  • Pénzküldési díj nincs
  • A készpénzfelvétel díja 75.000 forintig ingyenes
  • A pénzváltás díja 6000 euróig minden hónapban egy alkalommal ingyenes

A pénzküldés rém egyszerű, és ingyenes is. Másodpercek alatt tudsz ismerőseidnek utalni, vagy szétdobhatjátok egy éttermi számla árát. A standard csomagban 75 ezer forint készpénzt ingyen tudsz felvenni a kártyáról, felette már fizetni kell, a kártyás vásárlásoknál ilyen limit nincs. Van fizetős csomag is, alapesetben egy kékes-lilás-rózsaszínes kártyát adnak. Ha változtatni akarsz a színen vagy műanyag helyett fémből készült kártyát szeretnél, a Premium és Metal csomagok lehetőséget adnak erre is. A Premium havonta 2500 forintba kerül és 150 ezer forint a készpénzfelvételi limit, a Metal-nál 220 ezer, itt már tudunk kriptovalutákkal és részvényekkel is kereskedni, havi 4200 forintért cserébe.

Itt tudsz regisztrálni a Revolut-ra

Egy próbát mindenképp megér és most az első vásárlás után, kapsz 3000 forint bónuszt is, amit szabadon elkölthetsz bármire. A Revolut egy különleges promóciót indított Magyarországon, ennek keretein belül ha meghívod valamelyik ismerősödet és extra költőpénzre is szert tehetsz.

regisztráció első lépéseként a telefonszámod kell megadnod, ezt követően máris átdob a rendszer a Google Play-be vagy az App Store-ba, ahonnan le kell tölteni az alkalmazást. Innentől már csak néhány adatra van szükség, mint például e-mail cím, név és a lakcímed, ahová a kártyát küldeni fogják. A 3500 forint feltöltése nem kötelező, ki is hagyhatod a lépést, de akkor a regisztráció nem lesz befejezett, a pénz egyébként is kell az első kártyás tranzakcióhoz. Ez nem fog “eltűnni” arra használod, amire akarod, akár vissza is utalhatod magadnak. A regisztráció végén igazolnod kell személyazonosságod, valamilyen irattal és egy friss szelfivel, ha ezt elfogadták, már kész is a Revolut fiókod.

MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress az info@gsmring.hu e-mail címen.