Új lehetőséggel bővül a WhatsApp

whatsapp

A népszerű WhatsApp alkalmazás, egy új lehetőséggel bővült a napokban, mi pedig mutatjuk, hogy mit kell tudni erről a változásról.

crypto50

A WhatsApp a Facebook csoport alá tartozó csevegő applikáció, ami a letöltések alapján, mindig ott szerepel a top mezőnyben, ami mutatja ennek a népszerűségét. Legfőképpen azért jó használni az alkalmazást, mert könnyű a kezelése és a beszélgetéseket tudjuk szerkeszteni, de akár véglegesen el is tudjuk tüntetni.

A tavalyi évben az alkalmazásban megjelent az eltűnő üzenetek funkció amit, ha valaki bekapcsol, hét nap után törlődik az összes beszélgetése, amit eddig folytatott. Most ehhez a lehetőséghez adott hozzá két új opciót a cég, hiszen a hét nap mellett be lehet állítani, hogy 24 óra után, vagy 90 nap után törlődjenek az üzenetek.

whatsapp

Mindemellett a felhasználóknak, mostantól arra is lesz lehetőségük, hogy alap méretezettnek állítsák be ezt a funkciót, megkönnyítve ezzel a kezelhetőséget, hiszen eddig mindig manuálisan kellett beállítani az üzenetek törlését.

Ha a funkciót valaki bekapcsolja, akkor a képen látható üzenet jelenik meg. Ezt mostantól a csoportos beszélgetésekben is be lehet állítani.

A WhatsApp azt is kiemeli, hogy az eddig meglévő csevegéseket, nem befolyásolja, ha valaki bekapcsolja az új beállítást. Ha valaki Android vagy iOS rendszerű készüléken engedélyezni szeretné ezt, így teheti meg: Beállítások-Fiók-Adatvédelem-Alapméretezett üzenet menüje.


Forrás