Az iPhone 13-as sorozat 2022-ben is népszerű okostelefon?

A legnépszerűbb iPhone-ok, – ideértve az iPhone 13-as sorozatot – osztályozása napokon belül megváltozhat, ugyanis az Apple egy új okostelefon modellt jelentett be. Új készüléket vegyek vagy jó lesz a még meglévő? Minden nézőpont kérdése, azonban tény, hogy továbbra is a 6,7 ​​hüvelykes Pro Max – egyértelműen a legjobb iPhone, amit a gyártó valaha készített. Ugyanakkor a 13-as termékcsalád többi tagja, a kompakt iPhone 13 minitől a teljes funkcionalitású iPhone 13 Pro-ig, szintén örvendetes fejlesztéseket kínál. És még mindig találhatunk régebbi készülékeket, amelyek jobbak, most, hogy kedvezményesen vásárolhatóak meg. Összeállításunk segít abban, hogy melyik modellt vásárolja meg. Ha most szeretne váltani Androidról iOS-re, akkor még inkább érdemes, hogy tovább olvasson.crypto50

Melyek a legjobb iPhone-ok?

Amint azt a cikkünk elején említettük, az iPhone 13 Pro Max a legjobb iPhone, amit megvásárolhat – a többfunkciós kameráknak, az adaptív kijelzőnek és a hosszú akkumulátor-élettartamnak köszönhetően szinte tökéletes telefon. Célszerű beszerezni ezt a 450 ezer forintos telefont (ugyanazon az áron, amit az Apple felszámolt a tavalyi bajnokért, az iPhone 12 Pro Maxért), és a csalódásokat kizárhatjuk.

Valami kicsit olcsóbbat szeretne? Hozzávetőlegesen 340 ezer forintos áron az iPhone 13 a legjobb iPhone a „rajongók” számára. Noha hiányzik belőle az iPhone 13 Pro eszközök dinamikusan állítható kijelzője, de a kamerái önmagukban is elég erősek. Használja a továbbfejlesztett akkumulátort, a világosabb kijelzőt és a nagy teljesítményű A15 chipet. Az Apple így egy másik nagyszerű választási lehetőséget kínál az iPhone 13 kínálatában. Az iPhone 13 Pro és az iPhone 13 mini telefonoknak megvan a sajátos vonzereje.

A lenyűgöző iPhone 13

Az egyik legjobb dolog ebben az új modellben a tárhelye – az Apple végre 128 GB-os tárhelyet ad az alaptelefonhoz, így nem szükséges feltétlenül a következő szintre ugrani, hogy minden elférjen a telefonján. Az A15 processzor – ugyanaz, mint az iPhone 13 Pro-nál – továbbra is megadja a tempót a mobil processzorok számára, lehetővé téve, hogy az iPhone 13 minden Android-eszközt felülmúljon. Ennek azonban ára van, a hazai webesüzletekben közel 400 ezer forintot kell áldoznunk a csúcsteljesítményért.

Mint minden iPhone 13 eszköznél, itt szintén a kamerák az igazi plusz újítás. Az iPhone 13 továbbra is két hátsó lencsével rendelkezik, de nagyobb érzékelőkkel, ami jobb – gyenge fényviszonyok melletti – fotózást jelent. Sőt, az Apple számos számítástechnikai funkciót is tartalmaz, például a Cinematic módot, amely automatikusan átállítja a fókuszt videózás közben.

A strapabíró iPhone 13 mini

Az iPhone 13 mini a legerősebb kompakt telefon, amelyet a gyártó valaha készített, köszönhetően annak az A15 Bionic chipnek, amely az összes iPhone 13 sorozatú okoskészüléket táplálja. Ennek megfelelően az okostelefonok legjobb teljesítménye az Apple 5,4 hüvelykes modelljében megtalálható.

Az ilyen telefon nem való mindenkinek, és az iPhone 13 Pro-hoz tartozó dinamikusan frissítő kijelzőket itt sem találja meg, ettől függetlenül az iPhone 13 minit bátran ajánljuk.

Ugyanaz a kamerabeállítás, mint az iPhone 13-nál, nagyobb érzékelőkkel, amelyek több fényt engednek be, mint korábban. A kijelző sokkal világosabb, mint az iPhone 12 mini képernyője és az akkumulátor élettartama jelentősen javult. Iparági hírek szerint ez a típus lehet az utolsó „mini”, amivel a gyártója piacra lépett.

Választás előtt

A megvásárolni kívánt iPhone kiválasztásának legjobb módja, ha figyelembe vesszük a számunkra legfontosabb funkciókat és a teljesítményt. Ha az akkumulátor élettartama különösen fontos, válasszunk nagyobb iPhone-t, mivel ezek általában nagyobb akkumulátorral rendelkeznek, hogy megfeleljenek a képernyő méretének. Sőt, mivel az iOS köztudottan energiafogyasztás szempontjából hatékony, a kisebb iPhone 13-as típusok is általában tovább bírják az átlagosnál egyetlen töltéssel.