Black Friday: Bomba áron a Windows 10!

A Keysoff.com-nál is elkezdődött a Black Friday és egészen november 29-ig fog tartani. A Windows 10 Pro-t 58% kedvezménnyel kínálják és több Microsoft termék is nagyon jó áron van. 

A koronavírus alatt otthonról, biztonságosan is tudsz nagyon jó áron vásárolni, a Keysoff-nál minden szoftvert be tudsz szerezni online, sorban állas nélkül.

Kupon nélküli akciók

Most kuponkód nélkül kínálják akciós áron a mindenki számára elengedhetetlen Windwos 10 Pro-t, de más Microsoft termékekre is szert lehet tenni nagyon jó áron:

További Windows termékek 45% kedvezménnyel

Ha a fentiek között nem találtad meg amit keresel, vannak más akciós operációs rendszerek is akár 45% kedvezménnyel, amennyiben valamelyik felkeltette az érdeklődésed használd a „BFS45” kuponkódot a kedvezmény igénybevételéhez.

Kedvezmény Windows + Office csomagokra

Legyen szó munkáról vagy tanulásról ezzel az ajánlattal minden felhasználónak érdemes élni. Az Windows és az Office elengedhetetlen kelléke az irodai munkának és az otthoni tanulásnak is. A különböző csomagokra akár 58% kedvezményt is kaphatsz, ha használod a „BFS58”  kuponkódot:

Érdemes gyorsan átgondolni a dolgot, mert az akció csak a készlet erejéig él. Később megbánhatod, hogy kihagytad ezt a lehetőséget.

A Keysoff mindig új akciókkal jelentkezik, érdemes bizonyos időközönként ellátogatni az oldalra, mert nem csak Microsoft szoftvereket hanem játékokat is lehet venni náluk. Online boltjuk a nap 24 órájában nyitva van és az ünnepek alatt is folyamatosan frissül majd a kínálat.

Ha segítség kell ügyfélszolgálati csapatuk készséggel állnak a rendelkezésedre a service@keysoff.com e-mail címen vagy a live chat-en.

A fenti cikk szponzorált tartalom, aminek elsődleges célja az információ átadása. A GSMring.hu a Keysoff.com-tól függetlenül működik. Kérdés, észrevétel esetén írj e-mailt a service@keysoff.com-ra