Durván 6000 Ft-os újdonság az Apple-től

apple

Az amerikai cég a napokban egy új sajtó eseményt tartott, ahol több újdonságot is bemutattak, ebből pedig megmutatjuk a legolcsóbbat, ami talán ennyit sem ér.

crypto50

Az Apple egy újabb eseményt tartott, az iPhone 13-as, az Apple Watch Series 7 és az új iPad-ek bemutatása után, hiszen megmutatták a világnak, a legújabb MacBook-okat, az új AirPods 3-at és egy kiegészítőt, amire senki nem számított.

Az új innováció, amit most az Apple elhozott, az egy mikro szálas polírozó anyag, amit durván 6000 Ft-os áron dobtak piacra. Ez véleményünk szerint egy április 1-i poénnak is elférne, viszont ezt nem viccnek szánta a cég.

A gyártó nem sok információt adott a termékről, csupán annyit írnak a hivatalos weboldalon, hogy „biztonságosan és hatékonyan tisztítja az Apple kijelzőt, beleértve a nano textúrájú üveget is”. A legegyszerűbben azt lehet mondani, hogy egy ruhaanyagról beszélünk.

apple

A képek alapján nagyon hasonlít a kendő egy egérpadra. A közepén egy hatalmas Apple logó látható, ennél több érdemleges információt nem lehet mondani róla. Azt javasolják, hogy ezzel töröljék a felhasználók az összes általuk gyártott termék kijelzőjét. Egy lista is megtalálható a csomagban, amin valamennyi Apple termék szerepel a kompatibilitási listán.


Forrás