Elég drága lesz itthon a Disney+

A sokak által várt Disney+ a nyáron hazánkban is elindul. Egy rakat Marvel és Star Wars sorozatot hozva el a rajongóknak. Azt már eddig is sejtettük, hogy megkéri majd a Disney a szolgáltatás árát, most kiszivárgott mennyit kell majd fizetnünk érte.

crypto50

A HBO Max premierdátuma és havidíja után most a nagy rivális Disney+ -ról is kiderült az egyik leglényegesebb dolog, ami nem más mint az ár. Egy kiszivárgott képnek köszönhetően megtudtuk, hogy havonta 3.090 Ft-ot kell majd fizetnünk a Disney streaming szolgáltatásáért, az éves díj pedig 30.990 Ft lesz.

Disney+

Kiderült az is, hogy itthon csak a Star csomagot teszik elérhetővé, magában a Disney+ egyébként 2.690 Ft lett volna, a Star csomaggal viszont 3.090 Ft-ot kérnek majd érte. Azt azért nem szabad elfelejteni, hogy ezért az összegért rengeteg olyan tartalmat kapunk, amiket itthon hivatalosan (magyarul) még nem lehet megtekinteni. Egy jó ideig jönnek még az olyan Marvel sorozatok, mint a Sólyom és a Tél Katonája, Loki, WandaVision, Moon Knight vagy a She-Hulk.

Ha pedig valakinek nem jönnének be a Marvel filmek jó néhány Star Wars sorozat közül is tud majd választani, de ott lesznek még a Disney saját filmjei, illetve a National Geographic, a Pixar és a Star tartalmai is. Ennek tudatában már nem is tűnik olyan soknak a havidíj, és azt sem szabad elfelejteni, hogy a Netflix is nagyjából ennyibe kerül.