Kiderült mennyibe kerül majd havonta a HBO Max

Néhány hónapja jött a hír, hogy megszűnik itthon a HBO GO, helyette a külföldön már lassan egy éve debütáló HBO Max lesz elérhető.

crypto50

Már az is tudjuk, hogy március 8-tól nézhetjük hazánkban a HBO Max tartalmait és most az is kiderült, hogy mennyit kér majd ezért a streaming szolgáltató. A HBO GO-ra már nagyon ráfér a tartalomfrissítés, a HBO Max több extrát is hoz és a felhasználói fiókok tekintetében is jön változás. Akár öt profillal is használhatjuk majd a HBO Max-ot, minden előfizetés mellé korlátlan mennyiségű eszközt lehet regisztrálni. Megkapjuk a Dolby Atmos 5.1-es hangzást és egyes filmeket valamint sorozatokat 4K felbontásban is elérhetővé tesznek.

Szerencsére a HBO tulajdonosa, a WarnerMedia rögtön egy akcióval indít és azok a felhasználók, akik meglévő HBO Go előfizetéssel rendelkeznek 33 százalékos kedvezményt kapnak a HBO Max árából. Lesz egy éves előfizetési csomag is, aki ezt választja 8 hónapot fizet a 12 hónap helyett, ez szintén 33 százalékos kedvezményt jelent.

A HBO GO jelenlegi havidíja 1890 forint és ahogy sejthető volt a HBO Max ennél valamivel drágább lesz az új előfizetők számára, egész pontosan 2390 forintot kell majd érte fizetni havonta, legalábbis azoknak, akiknek nincs aktív HBO Go előfizetésük. Az éves előfizetési díj egyébként 18990 forint lesz.

Valószínűleg idén elstartol itthon a sokak által várt Disney Plus is, ami nem is baj, hiszen tovább élesedik majd a verseny a streaming szolgáltatók között.