Elképesztő látvány a Samsung Galaxy Flex Note a képeken

A dél-koreai vállalt a napokban bemutatta a Flex Note elnevezésű kijelzőjét, ami hasonlít egy laptopra, de mégis teljesen más. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

crypto50

A hajlítható kijelzős piac abszolút királyának mondható a Samsung, aki elsőként hozta el a globális piacra a hajlítható kijelzős okostelefonokat, amiknek folyamatosan nő a népszerűsége a felhasználók körében, hiszen az emberek megismerik őket, valamint az áruk is folyamatosan csökken, így egyre több ember számára érhetőek el.

A cég a legutóbbi bemutatójával új szintre emelte a hajlítható kijelzők piacát, hiszen több fajta kijelzőt is bemutatott, emellett bemutatásra került a Samsung  Flex Note kijelzőt is.

Ránézésre a termék úgy néz ki, mint egy laptop, viszont annyi a különbség, hogy az egész egy nagy kijelző és ezt tudjuk félbe hajtani.

A termék nagyon dizájnos és vékony, emellett azt is meg kell jegyezni, hogy médiatartalom fogyasztásra is tökéletes, sőt sokkal jobban ki lehet használni, mint a mai gépeket. A billentyűzet a kijelzőn teljesen személyre szabható, így akármilyen billentyűzet dizájnját használhatjuk. Arról még nincs hír, hogy mikor lesz kapható az első ilyen termék, de ha tippelnünk kellene, akkor hamarosan elérhetővé válik.


Forrás