Mit tartogat számunkra a Samsung Galaxy S25+?

A Samsung Galaxy S25+

Elképzeled, hogy a Samsung Galaxy S25+ már a küszöbön van? Itt vannak legújabb pletykák és infók róla.

A hivatalos bejelentés valószínűleg 2025 elején lesz, de mi nem várunk addig a hírekkel.

Dizájn és Kijelző

A kép illusztráció!

A Galaxy S25+ megjelenése nagyban követi majd az előző modellek design vonalát, de néhány finomítással.

A kijelző mérete marad 6,7 hüvelyk, Dynamic AMOLED 2X technológiával, amely észrevehetetlenül egyszerűen csak jó felhasználói élményt biztosít, dinamikusan váltva 1 és 120Hz között. A kijelző legnagyobb felbontása kiváló QHD+ lesz.

Kamera

Az S25+ kamerarendszere komoly fejlesztéseken eshet át. A pletykák szerint a fő kamera 50MP-es lesz, a selfie kamera pedig 12MP marad, ami hasonló az előző modellekhez.

A Galaxy S25 Ultra viszont egy 200MP-es fő kamerát és két teleobjektívet (50MP 3x és 50MP 5x zoommal) kap majd, ami lenyűgöző fotós képességeket ígér​.

Teljesítmény és Tárolás

A Galaxy S25+ a legújabb Snapdragon 8 Gen 4 processzorral érkezik, ami jelentős teljesítménynövekedést hoz, és meghaladja a 10,000 pontot a Geekbench 6 multicore tesztjén (a mindennapokban úgysem ezt fogjátok számolgatni de ha mégis, jó szórakozást).

Tárolási opciók 256GB és 512GB lesznek, így bőven lesz helyed  a cuccoknak.

Akkumulátor és Töltés

Nem kevesebb, mint 4.900 mAh lapul majd belül, ha minden igaz!

Az akkumulátor kapacitása várhatóan 4,900mAh lesz (az iPhone 15 Pro Max pl 4.441 mAh), ami elegendő üzemidőt biztosít majd még akkor is ha folyamatosan strapálod majd a telefont. Az S25+ 45W-os gyors töltést támogat, ami gyors és hatékony töltést biztosít, így nem kell sokáig várnod, hogy újra használhasd a telefonodat​.

Szoftver és Egyéb Újítások

Az S25+ az Android 15-alapú One UI 7.1-gyel érkezik, amely számos újítást és fejlesztést tartalmaz majd, különös tekintettel a generatív AI funkciókra, amelyek javítják a felhasználói élményt.

A Samsung továbbra is elkötelezett az AI-alapú fejlesztések mellett, így a Galaxy S25+ még intelligensebb és hatékonyabb lesz​.

Összességében a Samsung Galaxy S25+ ígéretes újításokat hoz mind a dizájn, mind a teljesítmény terén, és várjuk a további híreket!

Samsung esemény holnap azaz 2024.07.10 15:00: regisztráció itt!

Ha pedig pont most vennétek új Samsung TV-t akkor katt ide!

Az AI fejlődésérről pedig itt olvashattok még!

MEGOSZTÁS