Felrobbant töltés közben egy Poco X3 mobil

Töltés közben gyulladt ki majd robbant fel egy Poco X3 mobiltelefon.

Általában a kigyulladó vagy felrobbanó okostelefonok mindig a figyelem középpontjába kerülnek. Így járt az Twitteren megosztott Poco X3 is, ami töltés közben felrobbant és használhatatlanná vált. Információink szerint a szóban forgó Poco X3 tulajdonosa még tavaly decemberben vásárolta a mobil, ami az eltelt hónapok alatt nem mutatott semmi jelet arra vonatkozóan, hogy problémái lennének. Majd április 13-án töltés közben egyszer csak kigyulladt és ezt követően az akkumulátora felrobbant, ami megsemmisítette az akkufedelet és szétrepesztette a kijelzőt.

A Poco bejelentette, hogy vizsgálják a történteket, de első körben már most kijelentették, hogy a közzétett képek alapján a problémát valószínűleg egy “külső hatás” okozhatta. Szerintük a telefon akkumulátora rongálódhatott meg, ez okozta a tűzesetet. Természetesen a Poco X3 tulajdonosa tagadja ezt és állítja azt is, hogy a szobahőmérsékleten töltötte a telefont.

Valószínűleg a vizsgálat egy darabig el fog tartani, azért reméljük, hogy hallunk majd róla, hogy mi okozta ezt a problémát.

Ez is érdekelhet:

Elég szokatlanul szemlélteti velünk a Xiaomi a Mi 11 Ultra vízálló képességét

Kiderült mikor mutatkozik be a Redmi gamer mobilja

Egyetlen perc alatt fogyott el az összes Mi MIX Fold

 

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.