Elég szokatlanul szemlélteti velünk a Xiaomi a Mi 11 Ultra vízálló képeségét

mi 11 ultra

Víz alatti unboxing videón tudatja velünk a Xiaomi, hogy nem kell féltenünk a víztől legújabb csúcsmobiljukat a Mi 11 Ultrát.

Mint tudjuk a Mi 11 Pro és Mi 11 Ultra készülékek lettek a Xiaomi első IP besorolású zászlóshajói. A Xiaomi ebből adódóan közzé is tett egy elég szokatlan videót, ami a modellek ezen funkcióját hivatott szemléltetni. A megosztott videón egy búvárt láthatunk, aki a víz alatt bont ki dobozából egy Xiaomi Mi 11 Ultra készüléket. Majd ezt követően bekapcsolja a mobilt és fotókat készít vele a tenger mélyén található élőlényekről.

Maga a Mi 11 Ultra egyébként IP68 besorolást kapott, ami azt jelenti, hogy 1,5 méteres mélységben 30 percig is bírja a víz alatt. A hardverspecifikációkat tekintve egy igazi csúcsmobil lett a Mi 11 Ultra. A készülék 6,81 hüvelykes 1440p felbontású és 120 Hz-es képfrissítéssel ellátott AMOLED megjelenítőt kapott. A benne lévő processzor a jelenleg legerősebb forgalomban lévő Qualcomm lapka a Snapdragon 888. Akkumulátora 5000 mAh-s és támogatja a 67 wattos gyorstöltést, amivel mindössze 36 perc alatt teljesen fel lehet tölteni.

Bár a fentiek is elég jól hangzanak, azért mindenképpen érdemes megemlíteni, hogy a fotós képességek terén is nagyon ott van a Mi 11 Ultra. Annak ellenére, hogy csak három kamerát kapott a hátlapjára egyből a DxOMark listájának első helyére került. Melyet az 50 megapixeles széles látószögű elsődleges kamerájának és a 48 megapixeles 120x nagyításra képes moduljának és a 48 megapixeles ultraszéles látószögű szenzorjának köszönhet.