Új processzorral jöhet az egyik legolcsóbb Xiaomi okostelefon

A kínai vállalat néhány hónapja dobta piacra a Xiaomi Redmi A1 okostelefont, ami a belépő kategóriába érkezett meg. Most egy új változata kerülhet bemutatásra.

A Xiaomi az elmúlt időszakban több terméket is piacra dobott, köztük a Magyarországon is kapható Xiaomi Redmi A1 okostelefont, amit durván 45.000 Ft-ért lehet beszerezni a hivatalos forgalmazóknál.

Persze akik ilyen kategóriában terveznek Xiaomi okostelefont vásárolni van választásuk, hiszen még kapható a Xiaomi Redmi 9A és Xiaomi Redmi 9AT okostelefon, amik jobb választásnak mondhatóak.

A Xiaomi Redmi A1-ben egy nem túl acélos négymagos MediaTek Helio A22 dolgozik, ami mellé 2 GB RAM társul és 32 GB belső tárhely. Azt nem tudni, hogy a gyengébb teljesítmény miatt, vagy más okokból, de a napokban megjelent szivárgások szerint a kínai vállalat egy új kiadását mutathatja be hamarosan a készüléknek, amiben már egy nyolcmagos MediaTek Helio P35 fog munkálkodni.

A pontos megjelenési dátum még nem ismert, de minden bizonnyal itthon is beszerezhető lesz majd a termék. Amit még érdemes kiemelni az az Android 13 Go rendszer, ugyanis a forrás szerint ezzel indulhat majd el a készülék.


Forrás