Jön az új olcsó Xiaomi Redmi A2 és A2+

xiaomi

A kínai vállalat a legújabb pletykák szerint hamarosan piacra dobhatja a Xiaomi Redmi A2 és Xiaomi Redmi A2+ készülékeket, amik az olcsóbb kategóriába érkezhetnek majd.

A Xiaomi leginkább az olcsóbb szegmensben tudott eddig maradandót alkotni a kínai piacon kívül. Az egyik legfontosabb piaca az indiai piac, ahol több éve ott vannak az élmezőnyben, ha az eladási számokat vesszük figyelembe.

A tavalyi év viszont nem sikerült a legjobban, ugyanis a Samsung letaszította őket a harmadik helyre. Ezért is van szükségük olyan termékekre, mint a Xiaomi Redmi A2 és Xiaomi Redmi A2+.

A jelek szerint mindkét okostelefon a belépő szegmensben fog debütálni, durván az 50.000 Ft-os árkategóriában. A forrás viszont még azt is megjegyzi, hogy a cég ezeken a termékeken kívül is bemutathat még hasonló árú készülékeket, a növekedés érdekében. Sajnos pontos részletek még nem érkeztek a készülékekről, de érdemes megnézni azt, hogy az előd modellek milyen képességekkel voltak felszerelve.

A Xiaomi Redmi A1+ hardveresen egy MediaTek Helio A22 lapkával van felszerelve 3GB RAM és 32 GB belső tárhely mellett. A kijelző egy 6,52 colos HD+ felbontású LCD panel, az akkumulátor kapacitása 5000 mAh-es, amit maximum 10W-al lehet tölteni vezetékesen.


Forrás