Gyorsabb töltéssel jönnek az új iPhone készülékek

Az amerikai vállalat legújabb okostelefonja gyorsabb töltéssel jöhetnek a szivárgások szerint. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig az iPhone 14 sorozatról.

Az Apple szeptember elején leplezi le az iPhone 14-es sorozatot a hivatalosan megjelent információk szerint, ami több újítást is elhozhat a Pro modelleknél.

Összesen négy tagja lesz a családnak, amiben annyi lesz a változás az előd modellekhez képest, hogy a Mini modell eltűnik, helyette pedig egy Max/Plus modell érkezik.

Mindezek mellett hardveresen fejlődhet tovább az iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max modell, ugyanis csak ezek a termékek fogják megkapni a legújabb Apple lapkát, valamint csak a Pro modellekben fog helyet kapni az új 48 MP-es főkamera. A kamerakivágás is szintén csak a legerősebb modellekben változhat majd meg.

A napokban megjelent szivárgás szerint, szintén csak a Pro modellek fognak tovább fejlődni vezetékes töltés tekintetében, ugyanis az eddigi maximum 27W-os töltés helyett, akár 30W-al is lehet majd tölteni a termékeket. Persze ez nem mondható túl nagy ugrásnak, főleg nem a konkurenciához képest, de mégis jelenthet valamit a töltési sebességnél. Mivel a dobozban biztosan csak kábel lesz csomagolva, így már a gyorsabb töltőt is meg lehet majd vásárolni hozzájuk.


Forrás