Hamarosan jöhet a Huawei S-Tag

huawei

Több gyártó már bemutatta a saját intelligens nyomkövetési kütyüjét, viszont ebből a Huawei eddig még kimaradt. Most viszont változhat a helyzet, saját ötlettel állhatnak elő, mi pedig mutatjuk a részleteket.

crypto50

A Samsung és az Apple már lassan egy éve mutatta be a Samsung SmartTag-et és az Apple AirTag-et. Ezek az eszközök segíthetnek abban, hogy könnyebben megtaláljunk különböző tárgyakat, de akár a háziállat nyakába is lehet akasztani. Úgy tűnik, hogy most a Huawei is dolgozik egy ilyen kelléken, amit egy jelentésből tudhattunk meg.

Az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatalban leadott szabadalmak szerint a kínai cég egy Bluetooth-os intelligens nyomkövetőt jegyzett be, aminek pontos neve még nem ismert, de következtethetünk rá, hogy erről van szó.

huawei

Nemrégiben több olyan hír is érkezett miszerint a Xiaomi és a Oneplus is dolgozik a saját megoldáson, így nem lenne meglepő ez a húzás, sőt, ha a Huawei szeretné tartani a versenytársakkal a tempót innovációk tekintetében, akkor ez elengedhetetlen véleményünk szerint.

Arról viszont még nincsen sajnos hír, hogy milyen tulajdonságokkal lesz felvértezve a tartozék, de hamarosan egyre több minden derülhet ki róla. Egy biztos, hogy Európában is meg fog jelenni a termék, így aki kedveli a cég ökoszisztémáját és egy ilyen kiegészítőt keres, akkor annak megéri várni rá.


Forrás