Három hónapra ad ingyen mobilinternetet a Vodafone

A Telekom és a Telenor után a Vodafone is extra szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek. Egyrészt aktiválnak 15 GB plusz adatforgalmat mindenikek, de az otthoni tanulásban és a szórakozásban is segítenek.


A Vodafone akciója március 17-től kezdődik, 5+5+5 GB mobilnetet biztosítónak minden lakossági és kisvállalati ügyfélnek három hónapon keresztül egészen május végéig. Egyaránt megkapják havidíjas és feltöltőkártyás ügyfeleknek is az extra adatkeretet, amit a My Vodafone applikációban lehet aktiválni.

A Vodafone további kedvezményeket is ad, az otthon töltött időszakot azzal próbálják kellemesebbé tenni, hogy a minden vezetékes előfizetőnél elérhetővé teszik a Prémium TV és a Filmbox Pro csomagban található tartalmakat március 16-tól április 30-ig.

A tanulókra és a tanárokra is gondoltak, a legnépszerűbb oktatási weboldalak és alkalmazások innentől kezdve a tanév végéig – lakossági előfizetés esetén – nem fogyasztják az adatkertet. A mai naptól kezdve a Nemzeti Köznevelési Portált, a KRÉTA iskolai rendszert, az Oktatási Hivatal honlapját és a Videótanárt nyugodtan lehet böngészni akár órákon keresztül is.

A Vodafone Facebookon közzétett posztjában az alábbiak olvashatók:

„A koronavírus miatt kialakult helyzetben szeretnénk kellemesebbé tenni az otthon töltött időt, valamint megkönnyíteni a tanulást és a munkavégzést. A következőkkel készülünk nektek március 16-tól:

Az országosan elérhető oktatási anyagokat tartalmazó weboldalak, applikációk (például: mozaweb.hu, oktatas.hu, nkp.hu, videotanar.hu, ekreta.hu), adatkeret használat nélkül lesznek elérhetők lakossági ügyfeleink számára a tanítási év végéig, ezzel a tanárok és diákok otthoni környezetben végzett munkáját szeretnénk támogatni. Ezeken kívül elérhető lesz a Vodafone Magyarország Alapítvány Vodafone Apptár applikációja is, ahol több száz ingyenesen letölthető, tanulást segítő program található.

Minden otthoni digitális TV előfizetéssel rendelkező ügyfelünk számára elérhetővé tesszük a Premium TV és a FilmBox Pro csomagban lévő csatornákat április 30-ig. A Premium TV csatornák UPC TV előfizetéssel érhetőek el, míg a FilmBox Pro csomag UPC és Vodafone TV előfizetéssel is. Itt köszönjük az együttműködést és a gyors segítséget a médiaszolgáltató partnereinknek is!

A kapcsolattartás rendkívül fontos ebben az időszakban, szeretnénk, ha mindenkinek elérhető lenne, ezért március 17-től 15GB extra mobilinternetet biztosítunk feltöltőkártyás és havidíjas lakossági, valamint kisvállalati ügyfeleinknek, számlázási ciklusonként 5-5GB-ot, melyet a My Vodafone applikáción keresztül lehet aktiválni.

További részletekkel hamarosan jelentkezünk. Vigyázzatok magatokra és egymásra!”

Ha esetleg nem lenne telepítve a My Vodafone app a mobilodon, akkor egy kis segítség, a Play Áruházból innen tudod letölteni, az App Store-ból pedig ezen a linken keresztül.