iPhone 12-őt rendelt, szappant kapott helyette

Sokszor hallani olyan történeteket az interneten, hogy valamit megrendeltek és teljesen más terméket kaptak helyette. Ez az eset is ilyen, mutatjuk a történetet.

crypto50

Az online vásárlásnak számos előnye van, viszont mint mindennek vannak hátulütői. Nagyon fontos, hogy csak olyan oldalról vásároljunk, ahol hitelesítve vannak a termékek és az oldal garantálja, hogy probléma esetén intézkedik. Lehetőleg a weboldal is ismert legyen, ne valami névtelen, amiről eddig még senki sem hallott.

Több olyan felület van, ahol termékeket lehet eladni globálisan. Ilyen például az Amazon és a Flipkart is. Most utóbbi oldalon keresztül szerettek volna vásárolni egy iPhone 12-es készüléket, viszont a csomagban nem a terméket találták meg, hanem teljesen más termékeket. Két csomag szappan volt a dobozban, amit videóra is vettek.

A felvételen jól látható és a forrás is biztosítja, hogy nem átverésről van szó, hiszen ott vágják fel a csomagot és mutatják meg azt, hogy mit raktak a termék helyett a csomagba. Persze ez nem feltétlenül minden napos dolog, amióta jobban odafigyelnek az oldalak a hirdetőkre, viszont előfordul az ilyesmi.

Itt szerencsés volt az elszenvedő, hiszen több ügyfél-szolgálattal való egyeztetés után végül a pénzét visszakapta, viszont nagy huza-vona árán. Ha túl olcsón kínálnak valamilyen terméket és nem bízunk benne, hogy ez igaz lehet, mindenképpen fizetésnél válasszunk olyan funkciót, ami biztosítja, hogy nem fog elveszni a pénzünk.


Forrás