Jobb kamerával érkezhet az iPhone 15 széria

Az amerikai vállalat néhány hónapja mutatta be legújabb készülékeit, a szivárgások már viszont az utód modellekről, az iPhone 15 szériáról szólnak. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig.

Az évben mindig ősz elején esedékes az új iPhone széria bemutatkozása, ami a tavalyi évben is így történt. Az iPhone 14 sorozatból a sima és a Plus modell nem igazán váltotta be a hozzáfőzött reményeket, a Pro modelleket pedig nem nagyon lehet kapni.

Lehetséges, hogy az idei évben valamilyen szinten rendeződni fog majd a helyzet a cég háza táján, viszont már az új széria bemutatása is egyre közeledik.

A szivárgások szerint valamikor szeptemberben történhet majd meg az iPhone 15 széria bemutatása, ami a tervek szerint több mindenben fejlődhet. Egyrészt a Pro modellek megkaphatják a legújabb generációs Appl A17 chipeket, míg a sima modellek az A16-ot, ami jelenleg az iPhone 14 Pro modellekben dolgozik.

Emellett javulhat a kamera, hiszen a Pro modellek nagyobb zoom tartománnyal rendelkezhetnek majd, míg a sima modellek főkameráját 48 MP-es érzékelőkre cserélik.

További változás lehet még szintén a Pro modelleknél a tokozás, ugyanis a rozsdamentes acél keretet titániumra cserélhetik le. Mondanunk sem kell, hogy biztosan jelentősen drágulni fognak a mostani készülékekhez képest az újdonságok.


Forrás