Képeken a Samsung Galaxy Buds 2

buds

Világszerte nagy sikert aratott a Samsung Galaxy Buds vezeték nélküli fülhallgató sorozata. Most egy újabb készülék megjelenése előtt állunk.

INLOCK

Eddig nem sokat hallhattunk a dél-koreai cég új generációs fülhallgatójáról. Most viszont megtudhatjuk, hogy hogyan is néz ki és milyen specifikációkkal érkezhet meg az új modell.

buds 2

A sorozatszáma a készüléknek SM-R177. Kiderült az is, hogy a fülhallgató Bluetooth Low Energy kapcsolattal fog rendelkezni. A lekerekített töltőtok QR177-es számot viseli. Ez a kialakítás nagyon hasonlít a Samsung Galaxy Buds Live és Samsung Galaxy Buds Pro kialakításához. A töltődoboz támogatja a 2,5W-os töltési sebességet. A fülhallgatók pedig 0,6W-al töltődnek.

buds 2

Arról egyelőre még nincs hír, hogy mekkora az akkumulátorkapacitása a készüléknek, viszont a kialakításból következtethetünk arra, hogy növekedni fog az akkumulátor kapacitása és az üzemidő is. Tájékoztatásképpen az elődmodell (Buds+) egy feltöltéssel 11 órát bír, míg további 11 óra érhető el a töltőtokkal.

Néhány élő kép is előkerült a termékről, amin jól látható, hogy a kialakítás nagyon hasonlít az elődmodellhez és van egy kis Buds Pro beütése is. Színek tekintetében a szivárgások szerint érkezhet fekete, fehér, lila és zöld színben is. A készülékben feltehetően nem lesz aktív zajszűrés, csak úgy, mint az elődmodellekben se volt. Ez megmarad a Live és a Pro szériának. Ellenben ez lehet az eddigi legolcsóbb Samsung vezeték nélküli headset.

buds2

Hivatalos megjelenési árról és megjelenési időpontról nincs hír. Talán az új hajlítható kijelzős telefonokkal mutathatja be a Samsung.

Forrás