Késhet a legújabb iPadOS frissítés

A napokban egy érdekes szivárgás látott napvilágot, amiből az derült ki, hogy az Apple egy hónappal később dobhatja piacra a legújabb iPadOS rendszert. Mutatjuk a részleteket ezzel kapcsolatban.

Az amerikai vállalat valamikor szeptember elején dobhatja piacra az iPhone 14 sorozatot, az Apple Watch Series 8 okosórát és a legújabb iPad készülékeit is. Ezzel együtt mutathatják majd be az iOS 16 rendszert is az új készülékeken, viszont az új iPad-eknek várniuk kell majd az újításra a szivárgások szerint.

Eddig megszokhattuk, hogy az iPadOS és az iOS is szinte mindig egyszerre frissül és egy időpontban jelennek meg a frissítések, de idén ez megváltozhat a forrás szerint.

Állítólag az Apple egy hónappal később mutathatja majd be az iPad készülékekre szánt rendszerét. Az ok állítólag az, hogy a tesztelésekkel kicsit megcsúsztak és több időre van szükség a fejlesztésekre.

Az egy érdekes kérdés, hogy változhat-e a készülékek bemutatásának dátuma, hiszen eddig mindig egy időpontban jelentek meg az új okostelefonok, viszont most az a variáció is fent áll, hogy az iPhone 14 széria szeptemberben fog megjelenni, az új iPad generáció pedig októberben. Viszont az is egy lehetséges opció, hogy októberben tartják meg a bemutató egyben, így a vártnál kicsit később fognak megérkezni az okostelefonok.


Forrás