Kiderült a Samsung Galaxy Buds Pro 2 árazása

A dél-koreai vállalat hamarosan egy új vezeték nélküli fülhallgatót dobhat piacra, aminek a napokban kiszivárgott az árazása. Mutatjuk, hogy mit tudunk ezzel kapcsolatban.

A Samsung augusztus 10-én fogja tartani a következő nagy sajtóeseményét, amin bemutatkozhat a Samsung Galaxy Z Fold 4 és a Samsung Galaxy Z Flip 4 okostelefon is. Mindezek mellett megérkezhet a Samsung Galaxy Watch 5 és Samsung Galaxy Watch 5 Pro okosóra is, valamint bemutatásra kerülhet a Samsung Galaxy Buds Pro 2 vezeték nélküli fülhallgató is.

A Samsung Galaxy Buds Pro fülhallgatók a Samsung kínálatában a legjobb vezeték nélküli fülhallgatók, amik kiváló hangzással és prémium tulajdonságokkal rendelkeznek, valamint vízállóak is. A Samsung Galaxy Buds Pro 2 előd modellje még tavaly januárban jelent meg, így már várható volt a sorozat frissítése.

buds pro

A kiszivárgott képek alapján elmondhatjuk, hogy a Samsung Galaxy Buds 2 és Samsung Galaxy Buds Pro ötvözete lesz kialakításban, a töltőtok mérete pedig megegyezhet majd velük. A forrás szerint állítólag a 24 bites hangzásra is képes lesz a készülék, aminek meg is kell majd fizetni az árát, hiszen durván 12.000 Ft-al drágább lehet majd, mint az előd modell.


Forrás