Kiszivárgott képek a Huawei P9-ről

VentureBeat -nek sikerült képeket szerzni a Huawei új csúcsmodelléről a P9-ről. A korábban már lehetett róla hallani, hogy a készülék dupla kamerát kap ami a mostani képek alapján igaznak is bizonyult. A VentureBeat informátora szerint -aki névtelenséget kért- az új Huawei mobil 2016 első félévében jöhet a boltok polcaira. A kijelző, ha minden igaz 5.2″-os lesz és full HD felbontású, a különböző piacokra legalább négy változatban fog megjelenni. Feltehetően lesz belőle egy plus vagy prémium modell is továbbá egy Kirin 955 chipszettel és 4 Gg RAM-al szerelt változat és egy Kirin 950, Mali-T880 GPU, és 3 Gb RAM verzióról is beszélnek. Az utóbbiról tudhatjuk, hogy ez egy octa-core processzor  2,53 GHz-es és 1,8  GHz-es órajellel.

P9 1

Tárhely szempontjából minden bizonnyal lesz 32 Gb-os változat és bár semmi nem támasztja alá, de a prémium modellek esetében 64 Gb és 128 Gb tárhelyről is beszélhetünk. Az operációs rendszer természetesen Android 6.0.1 Marshmallow és ha pletykák igazak akkor 3900 mAh akkumulátor lesz a készülékben.

P9 3

A képek alapján a P9 lehet az első Huawei telefon ami usb c csatlakozóval fog rendelkezni. A telefon alsó részén látható még egy hangszóró rács valamint a fejhallgató csatlakozója.

P9 2

A Huawei először a Honor 6 Plus-ban alkalmazta a dupla kamerát, mivel a leendő csúcsmodellről van szó, így természetesen ez itt is megtalálható lesz, 12 Mp-es Leica gyártmányú objektívvel. A képek alapján egy laser-focus szenzor is társul mellé. A kamera alatt középen pedig a szinte már elengedhetetlenek számító ujjlenyomat olvasó kaphat helyet.

Bár egyes információk szerint még e hónapban bemutathatják a készüléket erre kevés esélyt látok, inkább 2016 második negyedévében lehet esedékes a dolog.

forrás: VentureBeat

MEGOSZTÁS