Kiszivárogtatott képek az iPhone 7 hátlapjáról

A már magáról sokat hallatott iPhone 7 a hagyományoknak megfelelően, várhatóan idén ősszel fog bemutatkozni, a nowhereelse a mai napon biztos forrásokra hivatkozva mutatott egy képen az iPhone 7 hátlapjáról. Két éve a nowhereelse szintén ilyenkor, az iPhone 6 megjelenése előtt állt elő képekkel az iPhone 6 hátlapjáról, melyek mint kiderült végül igaznak bizonyultak és a hátlap valóban úgy nézett ki mint az akkoriban kiszivárgott képeken.

IPHONE 7.jpg

A képek alapján nagyon hasonlít az iPhone 6 és 6S-éhez, ha jobban megnézzük a hátlap alsó és felső szélét, akkor látható, hogy az antenna csíkjai teljesen felülre kerültek a szélekhez.

ip7 2in1.jpg

Amit még észrevehetünk, az pedig, hogy a kamera kivágása sokkal nagyobb lett, így igaznak bizonyulhatnak a korábbi pletykák, miszerint, hogy a kamera az iPhone 7-ben nem fog kiemelkedni majd a hátlapból.

Mint láthatjuk az iPhone 7 nem nagy változásokon ment keresztül a képek alapján, viszont azt ne felejtsük el, hogy el fog belőle tűnni a jack csatlakozó, így biztosan még vékonyabb lesz elődjeihez képest.

MEGOSZTÁS