Majdnem kaptunk egy olcsó Apple Pencil-t, de ezt az Apple elkaszálta

Az idei iPhone 14-es szériával egy időben debütált volna egy olcsó Apple Pencil, viszont a cég a bejelentés előtt elkaszálta az ötletet. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

Az Apple idén bemutatta az iPhone 14-es sorozat, az új Apple Watch szériát és az új AirPods Pro fülhallgatót is, emellett ami még érdekes az az iPad 10.

Azért lehet kiemelni ezt a terméket, mert végre a sima iPad sorozat is USB Type-C csatlakozót kapott, viszont aki Apple Pencil-t is akar hozzá vásárolni, eléggé ráfázhat.

Mindezt azért mondjuk, mert a második generációs toll nem működik a készülékkel, ezért az első generációs Apple Pencil-t ajánlják a készülékhez, ami viszont Lightning csatlakozón keresztül tölthető, ezért, hogy használni tudjuk mindenképpen kell hozzá vásárolni egy átalakító adaptert, amit valljuk be nem túl egyszerű még beszerezni.

Erre lehetett volna jó megoldás az olcsóbb Apple Pencil kiadás, amiről nemrég jelentek meg információk, ugyanis ez működött volna az iPad 10-el, valamint úgy tervezték, hogy az iPhone készülékekkel is használható legyen. Ennek az ára durván 20.000 Ft lett volna, de valószínűleg nem volt minden tökéletes a termékkel, ezért a bejelentés előtt az amerikai vállalat elkaszálta az ötletet.


Forrás