Már is frissítést kapott az AirPods Pro 2

Az amerikai vállalat legújabb vezeték nélküli fülhallgatója már is kapott egy frissítést, amit hamarosan minden felhasználó meg fog kapni. Mutatjuk, hogy miben változik az AirPods Pro 2.

Az Apple még szeptember 7-én leplezte le legújabb készülékeit, az iPhone 14 sorozatot, a legújabb Apple Watch okosórákat és a legújabb vezeték nélküli fülhallgatójukat az AirPods Pro 2-őt. Maga a termék már meg is vásárolható Magyarországon is a hivatalos forgalmazóknál 125.000 Ft-os áron, ami valljuk be nagyon magas.

Jelenleg több Apple termék is elérhető a vezeték nélküli fülhallgatók piacán, ugyanis még kapható az AirPods 2, AirPods 3 és az első generációs AirPods Pro modell is a fent említett termék mellett, így 50.000 Ft-tól 130.000 Ft-ig választhatnak maguknak terméket azok, akik mindenképpen az Apple fülhallgatóit szeretnék használni. (Persze azért megjegyezzük, akkor is vannak alternatívák sokszor jobb áron, ha valaki iPhone készüléket használ.)

airpods

Az új termék persze biztosan népszerű lesz a gyártó pedig a legtöbb esetben figyel a hibák kijavítására a tökéletes működés érdekében. Most is ezt tették, ugyanis már el is hoztak egy frissítést az új fülhallgatóra, amit lassan minden termék meg fog majd kapni. A forrás kiemeli, hogy újdonságokat nem hoz a frissítés, de javítja a hibákat, ám ezek a hibák nincsenek konkretizálva.


Forrás