Még várni kell majd a jobb kamerákra az Apple készülékeknél

14 pro

Az amerikai vállalat sosem tartozott azok közé a vállaltok közé, akik élen járnak az innovatív megoldásokban. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig erről.

Az Apple valamikor szeptemberben mutathatja majd be az iPhone 14-es szériát, amik néhány újítást elhoznak maguktól, de még mindig nem kell hanyatvágni magunkat ezektől, ugyanis olyan változásokat tapasztalhatnak majd a vásárlók, amit más márkák már régen bemutattak.

Az egyik újdonság a processzor lesz majd, hiszen a Pro modellek megfogják kapni az A16 Bionic lapkát, viszont a sima modelleknél ugyan az a lapka marad, mint amit az iPhone 13 sorozatnál használtak.

A kijelzőn megtalálható notch is meg fog változni, ugyanis szintén a Pro modelleknél már kamerakivágásban fog helyet kapni a szelfi kamera. A sima modelleknél ugyan az lesz a dizájn, mint az előd modellnél.

Kamerás fronton is csak a Pro modellek fognak tovább fejlődni, itt a 12 MP-es főkamera helyett 48 MP-es lencse fog szerepelni majd a hátlapon. A legújabb jelentések szerint majd csak az iPhone 15 Pro Max készülék fog periszkópos lencsét kapni, ami akár 6X-os nagyításra is képes lehet majd a forrás szerint.


Forrás