Megcsinálták az első hajlítható kijelzős iPhone készüléket

Az amerikai vállalat hamarosan beléphet a hajlítható kijelzővel rendelkező készülékek piacára, viszont úgy tűnik egy fejlesztő beelőzte őket és elkészítette az első hajlítható kijelzős iPhone készüléket.

A hajlítható kijelzős okostelefonok piaca folyamatosan bővül, egyes gyártók már a negyedik generációs terméküket adják ki, emellett a kereslet is folyamatosan növekszik a termékek iránt.

Arról már régóta szólnak a pletykák, hogy mikor is léphet majd be az Apple erre a piacra, de elemzők szerint kivárnak és megnézik hosszú távon mennyire sikeresek ezek a termékek.

Néhány hete egy szivárogtató azt állította, hogy a cég elsőként nem is egy okostelefonnal fog jelentkezni, hanem egy hajlítható kijelzővel rendelkező iPad modellel, de erre még több éve várni kell majd biztosan.

Az egyik fejlesztő a megjelent videó szerint viszont nem bírt várni és elkészítette az első hajlítható kijelzős iPhone készüléket saját maga. A Tech Aesthetics csapata több hónapot rááldozott arra, hogy elkészítse a temréket, amit egy iPhone X és egy Motorola Razr 2019 készülékből hoztak össze. Utóbbi volt a ház, a többi pedig az iPhone X-ból származott. A fejlesztés nem volt zökkenőmentes, ugyanis 37 db kijelzőt használtak el, amire használható lett a termék.


Forrás