Megjelent az Apple Airpods 3

airpods 3

Már többször megírtuk nektek, hogy még az idén megjelenhet a legújabb Apple vezeték nélküli fülhallgató, amit most be is mutattak. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

Az Apple legutóbb 2019-ben dobta piacra Az Apple AirPods 2 készüléket, ami azóta is nagy népszerűségnek örvend a felhasználók körében. Jelenleg a második generáció 47.999 Ft-os áron kapható Magyarországon a hivatalos forgalmazóknál.

A napokban az amerikai cég egy új eseményt tartott, ahol bemutatta többek között az új MacBook Pro készülékeket és az AirPods 3-at. Az újdonság október 26-tól lesz megvásárolható durván 55.000 Ft-os áron. Viszont itt tegyük hozzá, hogy hivatalos Magyarországi árazás egyelőre nincs, tehát itt magasabb is lehet ez az érték.

apple

Az új fülhallgató nagyon hasonlíthat kialakításban a Pro verzióra, csupán a gumiharangok tűntek el a legerősebb variánshoz képest. A szárak megrövidültek és a hangzás is jobb lett, emellett megnövekedett az akkumulátor üzemidő is. A cég szerint a töltőtokkal összesen 30 órát, míg anélkül 6 órát bír egy feltöltéssel a készülék.

A MagSafe támogatottság is adott, így vezeték nélkül is tölthető a termék. A vezetékes töltés is gyorsabb lett, hiszen a cég szerint 5 perc alatt akár 1 órányi lejátszási idő is belepumpálható a fülhallgatóba. Az AirPods 3 támogatja a térbeli hangokat, szünetelteti a lejátszást, ha valamelyik fülhallgatók kivesszük a fülünkből, vezérelhető róla a Siri és az értesítéseket is megtudhatjuk tőle.


Forrás