Megjelent az új iOS 16.3

Az amerikai vállalat a napokban kiadta a legújabb frissítését, az iOS 16.3 rendszert, ami hibajavításokat és több újítást is tartalmaz. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

A napokban már olvasni lehetett arról, hogy az Apple hamarosan kiadhatja a legújabb szoftverfrissítéseit, ami meg is érkezett több eszközre is.

Emellett azt még hozzá kell tenni, hogy nem csak az iOS 16.3 érkezett meg, hanem a WatchOS 9.3 is. A frissítésben szerepel a most megjelenő HomePod támogatása is, mindkét rendszeren.

A frissítésben olyan újítások jelentek meg, mint az új háttérképek, a kétfaktoros Apple iD bejelentkezés, valamint az SOS hívásindítás gombkombinációja is megváltozott. Mindezek mellett az Apple számos hibajavítást is elhozott, ilyen például az iPhone 14 Pro készülékek feloldásánál megjelenő csíkok, valamint számos javítás jött a Siri személyi asszisztens tökéletesítésére is.

Az Apple WatchOS 9.3 is tartogat némi meglepetéseket, új óraszámlapok váltak elérhetővé, valamint több olyan teljesítményjavítás és hibajavítás érkezett, ami növelheti a rendszer stabilitását és a tökéletes működést. Ha valakinek nem dobta fel a frissítést és a készüléke jogosult rá, a beállítások menüre kattintva az általános fül alatt találja a szoftverfrissítés felületet, ahol mindezt ellenőrizni lehet.


Forrás