Megszűnik jövőre a HBO GO

hbo-go-cover

Még pontosan nem tudni, hogy mikor, de jövőre megszűnik a HBO GO, viszont egy sokkal jobb alternatívát kapunk helyette.

A járványhelyzet a filmiparnak is komoly veszteségeket okozott, a forgalmazóktól kezdve egészen a moziláncokig. Nem is csoda, hogy akadnak olyan vállalatok amik a streaming szolgáltatásokkal szeretnének ebből kilábalni. Andy Forssell a HBO Max vezetője a napokban a Web Summit konferencián bejelentette, hogy 2021 második felében a HBO európai streaming szolgáltatása a HBO GO meg fog szűnni és helyette a HBO Max-ra állnak át.

hbo-max-1

Ebből azért az előfizetők nagyon jól jönnek majd ki, mivel Andy Forssell azt is elmondta, hogy a Warner Bros összes jövőre tervezett filmje a mozipremier napjától a HBO Max-on is elérhető lesz. Vagyis olyan filmek mint a 2021-ben érkező Dune, Mátrix 4, Mortal Kombat, The Suicide Squad, Godzilla vs. Kong is egyből nézhető lesz otthonról. De az Igazság Ligájának “Snyder Cut” változata is elérhető lesz, ami az eredeti film 120 perces játékideje helyett 240 perces kikapcsolódást tartogat számunkra, tehát 2 órányi eddig nem látott jelent kerül majd bele a filmbe, amit azért tegyük hozzá otthon csak kényelmesebb lesz megnézni.

A havidíjról ugyan még korai lenne beszélni, de valószínűleg nem marad meg a HBO GO jelenlegi 1890 Ft-os ára ilyen filmek mellett. A Netflix-hez hasonló árazással kell majd kalkulálnunk.

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.